Zoeken naar bottom zoekt

Uw zoekactie voor bottom zoekt leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Nico 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Geile bottom zoekt top
Op zoek naar een stevige verzorgde -55j top die zin heeft in deze 39j geile bottom , elkaar lekker verwennen tot alles leeg en opgevuld is.. wie heeft er zin in..? Laat iets horen en tot zo.. discretie en hygiëne vereist  
26 dagen
Danny 53 jaar Antwerpen - Turnhout
Bottom zoekt
Hallo Bottom zoekt top ontvang ik ben safe en clean.  
Thee 54 jaar Limburg - Ham
Lekkere date
Goed gezette bi bottom zoekt geile date. Ik ben 1m90/102 en 13/4 in de broek. Stevig buikje dus met daaronder een klein pietje. Proper, discreet en open minded. Veel kan, soft date met rukken en pijpen tot meer, zolang het maar respectvol met elkaar is.  

Lekkere date
27 dagen
Pijpgrage bottom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Pijpgrage bottom zoekt lekkere lul
Slanke onderdanige pijpgrage bottom zoekt potente paal die zich wil uitleven. Ik hou van zaad over mijn gezicht of lichaam en van een lekkere lul. Dus als je langs komt voel ik eens aan je broek, als dat meevalt voel ik eens in je broek en verwen ik je met mijn handen en mond tot je het niet meer kan houden. Als je mij wil neuken, kan dat eventueel ook. Ikzelf blijf passief. Ik zoek voor morgen (maandag 22/04 in de loop van de dag, vanaf een uur of 10 tot 16u ongeveer). Ikzelf ben 40, 181cm, 72 kg, slank en weinig behaard. Sowieso ontvangen en eventueel verplaatsen.  
28 dagen
Kris 38 jaar Antwerpen - Herentals
bottom zoekt echte top man
Volledig anoniem (ik met blinddoek) mezelf hulpeloos overleveren aan een echte top man en zijn beestig oerinstinct. Hem op en in mij voelen, niet voor een snelle wip of pijpdate maar een uitgebreide avond vol met penetratie seks. Mij door hem laten leiden zoals een oudere man tegenover een jong onervaren naïef meisje. Ik heb geen klagen over het seksleven met mijn vrouw, maar ik merk dat ik acteer. Ook dames van plezier geven mij niet de voldoening die ik zoek. Een ervaren echte top gezocht voor een spannend spel van overgave en dominantie. Ik draag dameskleding maar ben geen geloofwaardige vrouw, het is eerder een extra vorm van spanning en wat vernedering. Stiekem fantaseer ik mij over te leveren aan 2 mannen tegelijk. Ik ben 36, normaal gebouwd, sportief, 1m76, 70kg niet roker, normale mannelijke lichaamsbeharing. Hetero maar toch iets missend in zijn leven. Welke man laat mij kreunen onder zijn gewicht en stevige stoten?  
28 dagen
karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
bottom zoekt lekkere daddies vanaf 55plus
Hallo, ik slank sportief 38 183 67kg kale paal, ballen en kont. Zoek voor deze avond lekkere daddie(s) die ik ontvang in centrum antwerpen. Ik zit geknield om jou/jullie te zuigen. Als je spuit zit ik met open mond en spuit je/jullie over m'n gezicht en tong! graag reactie met stats en foto van je paal. Enkel voor deze avond.  
John-D 26 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi bottom zoekt fun
Hey,ben op zoek om mijn gaatjes eens goed te laten vullen! Zowel mond als mijn kontje mag volledig gebruikt worden. U moet niets terug doen bij mij als niet gewenst is. Stuur me asap voor vandaag nog! 26/175/80 Ik pijp graag, hou van lingeie dragen indien gewenst en ik kan enkel verplaatsen of cardate.  

Bi bottom zoekt fun
28 dagen
Bigast 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Friends with benefits
Bigast is op zoek naar een friend with benefits. Samen leuke dingen doen, iets gaan drinken, cinema, samen hobby's doen,…met seks erbij. Ik ben 1m80, 80kg en 15cm. Leeftijd en lichaamsbouw spelen geel rol wel discretie en hygiene. Ik kan zelf niet ontvangen wel verplaatsen, liefst in de buurt. Ben zelf bottom zoekt tops. Ik wil rustig beginnen en opbouwen naar geile kinky seks. Veel kan.  
29 dagen
karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
38 bottom zoekt daddies
Hi ik ben 38 186 70 en zoek daddies, voor vanavond. Voorkeur voor lekkere kale lul die ik mag lekker zuigen. Spuiten mag je op op mij, m'n gezicht body.... liefst zit ik op m'n knieeen en spuit je op m'n tong, slikken doe ik niet. Reactie met stats en foto mss . Nadien kunnen we via whatsapp afspreken.  
André 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom zoekt Top
Ik kan enkel verplaatsen tot +-20 km van mijn regio. Date kan in huis, tuinhuis, garage, bos enz… ik zoek dan ook liefst een neuker. Graag je stats en wensen xxx  

Bottom zoekt Top
  1   2   3   4   5   6